CANCELED – 2020 Summer Dance & Gymnastics Camps


Meet the Princesses!

Ages 3-5 years, camp includes 1.5 hours per day for 5 days. Your child will have dance classes and learn a routine with our professionally costumed princesses, receive a daily gift, do a craft, and have a snack! Her favorite memory of the summer will be the time that she spent with our princesses!

Dates & Times

July 6-10: 9:30AM – 11:00AM
August 3-7: 9:30AM – 11:00AM

Cost

$100.00 per weekly session

Registration Form can be found below.

2020 Six-Week Dance & Gymnastics Session – July 6 to August 15

Ages 3-4

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet & 30 minutes of Gymnastics with two class options.

Days & Times

Saturday: 10:00 AM to 11:00 AM
Saturday: 11:30 AM to 12:30 PM

Cost

$115.00

Ages 4-5

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet, 30 minutes of Tap, & 30 minutes of Gymnastics.

Day & Time

Saturday: 10:00 AM to 11:30 AM

Cost

$135.00

Ages 5-8

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet, 30 minutes of Tap, 30 minutes of Jazz, and 60 minutes of Gymnastics.

Day & Time

Saturday: 11:00 AM to 1:30 PM

Cost

$195.00

Ages 5-8

Gymnastics Only:
60 minutes of Gymnastics with two class options.

Days & Times

Wednesday: 5:30 PM to 6:30 PM
Saturday: 11:00 AM to 12:00 PM

Cost

$115.00

Ages 6-9

Dance Only:
30 minutes of Ballet, 30 minutes of Tap, & 30 minutes of Jazz.

Day & Time

Wednesday: 5:30 PM to 7:00 PM

Cost

$135.00

Ages 6-9

Gymnastics Only:
60 minutes of Gymnastics with two class options.

Days & Times

Wednesday: 6:30 PM to 7:30 PM
Saturday: 12:30 PM to 1:30 PM

Cost

$115.00

Ages 6-9

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet & 60 minutes of Gymnastics.

Day & Time

Saturday: 12:00 PM to 1:30 PM

Cost

$135.00

Ages 9-14

Back Handspring Tumble Focus:
60 minutes of Back Handspring & Tumbling Focus.

Day & Time

Wednesday: 7:00 PM to 8:00 PM

Cost

$115.00

Pointe Class

Invitation Only:
60 minutes of Pre-Pointe

Day & Time

Wednesday: 4:30 PM to 5:30 PM

Cost

$115.00

Prices based on Carol Leone Dance & Gymnastics pricing schedule.

Registration Form can be found below.