2019 Summer Dance, Gymnastics & Ninja Zone Summer Camps

Meet the Princesses!

Ages 3-5 years, camp includes 1.5 hours per day for day for 5 days. Your child will have dance classes and learn a routine with our professionally costumed princesses, receive a daily gift, do a craft, and have a snack! Her favorite memory of the summer will be the time that she spent with our princesses!

Princess Camps Dates & Times:
June 17-21: 9:30AM – 11:00AM
July 22-26: 9:30AM – 11:00AM

Cost: $100.00 per weekly session

Registration forms can be found below.

2019 Six-Week Dance & Gymnastics Session - June 16 to July 27

Ages 3-4

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet & 30 minutes of Gymnastics, two class options:
* Saturday: 10:00 AM to 11:00 AM
* Saturday: 11:30 AM to 12:30 PM
Cost: $115

Ages 4-5

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet, 30 minutes of Tap & 30 minutes of Gymnastics, one class offered:
*Saturday: 10:00 AM to 11:30 AM
Cost: $135

Ages 5-8

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet, 30 minutes of Tap, 30 minutes of Jazz and 60 minutes of Gymnastics, one class offered:
*Saturday: 11:00 AM to 1:30 PM
Cost: $195

Gymnastics Only:
60 minutes of Gymnastics, two class options:
* Wednesday: 5:30 PM to 6:30 PM
* Saturday: 11:00 AM to 12:00 PM
Cost: $115

Ages 6-9

Dance Only:
30 minutes of Ballet, 30 minutes of Tap & 30 minutes of Jazz, one class offered:
* Wednesday: 5:30 PM to 7:00 PM
Cost: $135

Dance & Gymnastics:
30 minutes of Ballet & 60 minutes of Gymnastics, one class offered:
*Saturday: 12:00 PM to 1:30 PM
Cost: $135

Gymnastics Only:
60 minutes of Gymnastics, two class options:
* Wednesday: 6:30 PM to 7:30 PM
* Saturday: 12:30 AM to 1:30 PM
Cost: $115

Ages 9-14

Back Handspring Tumble Focus:
60 minutes of Back Handspring & Tumbling Focus, one class offered:
*Wednesday: 7:00 PM to 8:00 PM
Cost: $115

Pointe Class (Invitation Only)

60 minutes of Pre-Pointe, one class offered:
*Wednesday: 4:30 PM to 5:30 PM
Cost: $115

Prices based on Carol Leone Dance & Gymnastics pricing schedule.

Registration forms can be found below.

Ninja Zone Classes (June 16 - August 17)

Nine Weeks of classes for the price of Eight!!

Lil' Ninjas (Ages 3-5)

Three class options:

* Tuesday: 9:00 to 9:50 AM - Lil Ninjas (Ages 3-5)
* Thursday: 9:00 to 9:50 AM - Lil Ninjas (Ages 3-5)
* Sunday: 12:00 to 12:50 PM - Lil Ninjas (Ages 3-5)

Ninjas (Ages 5-12)

Three class options:

* Sunday: 1:00 to 1:50 PM - Ages 5+; we do our best to balance age/skill levels
* Sunday: 2:00 to 2:50 PM - Ages 7+; we do our best to balance age/skill levels
* Invitation Only: Sunday: 3:00 to 3:50 PM

Registration forms can be found below.

SUMMER CAMP FORMS